Obvestilo o informativnih dnevih

Spoštovani starši in učenci,

obveščamo vas, da je v skladu z rokovnikom o vpisu v srednje šole na spletni strani  https://www.gov.si/teme/vpis-v-srednjo-solo/ objavljen Razpis za vpis v srednje šole in dijaške domove za šolsko leto 2022/23. (Do spletne strani lahko dostopate tudi tako, da v iskalnik vtipkate: vpis v srednjo šolo in izmed zadetkov izberete portal gov.si.) Do informacij pridete pod rubriko KAZALO: Obvestilo o informativnih dnevih. Učenci bodo imeli 11. 2. in 12. 2. 2022 INFORMATIVNE DNEVE, ki jih bodo organizirale srednje šole. Zaradi epidemiološke situacije izvedba informativnih dnevov na srednjih šolah ne bo mogoča. Šole bodo izvedle svoje predstavitve na virtualen način oz. s spletno predstavitvijo.

1. Spletni naslovi srednjih šol

2. Spletni naslovi dijaških domov

Da bi pridobili informacije o načinu izvedbe informativnih dni za posamezno srednjo šolo, priporočamo, da učenci obiščejo spletno stran posameznih srednjih šol že pred informativnimi dnevi. V ta namen lahko uporabijo tudi zbirno tabelo povezav do spletnih strani šol, ki je objavljena na že omenjeni spletni strani https://www.gov.si/teme/vpis-v-srednjo-solo/.

V marcu bodo učenci v šoli vodeno izpolnili obrazec Prijava za vpis v začetni letnik srednje šole. Prijavnico bodo prinesli domov, da jo starši pregledate, dodatno dopolnite in podpišete. V šoli bomo prijavnice zbrali in jih nato, v roku prijave za vpis, do 4. 4. 2022 poslali na srednje šole.

Lepo pozdravljeni,

šolski svetovalni delavki,

dr. Tanja Pavlič, Prade, 05 611 50 42

Bojana Kramarič, Sv. Anton, 05 611 50 55

(Skupno 72 obiskov, današnjih obiskov 1)