Video arhivov

ŠPORTNI DAN ATLETIKA

V četrtek, 25. 4. 2019, bomo za učence predmetne stopnje organiziral delni ŠPORTNI DAN – ATLETIKA..V sklopu športnega dne bodo potekale meritve tekov na 60m in 600m za športno-vzgojni karton.
8. in 9. razredi (Prade): 7.30 – 11.00 športni dan, nato pouk po urniku
8.b razred (Sv. Anton): 8.00 – 10.45 športni dan, nato pouk po urniku
6. in 7. razred (Prade in Sv. Anton):
prve tri ure pouk po urniku, 10.15 – 12.40 športni dan
Ker je napovedano slabo vreme (možnost padavin), naj imajo učenci s seboj pripomočke za vse šolske ure po urniku tistega dne in v manjšem nahrbtniku športno opremo. V primeru dežja bomo športni dan odpovedali in ga izvedli po prvomajskih počitnicah.

CŠOD Štrk

Srečno prispeli v CŠOD Štrk in se namestili. Učenci in učiteljice Sv. Anton

Turistična tržnica

V torek, 2. 4. 2019 so se učenci naše šole Julija Bordon, Sebastjan Baša, Enej Rušt, Jakob Turk, Timoty Zonta in Deja Pečar udeležili turistične tržnice v okviru 33. festivala Turizmu pomaga lastna glava. Preberi več Turistična tržnica

Razstava Ivana Cankarja

Z 9. razredi smo so ogledali razstavo Ivana Cankarja v Mestnem muzeju, obiskali NUK in se sprehodili skozi praznično Ljubljano.

GIMNASTIČNO POLFINALNO TEKMOVANJE IZ AKROBATIKE

V ponedeljek, 26. 11. 2018 so se naši učenci udeležili polfinalnega tekmovanja iz akrobatike na OŠ Dušana Bordona, kjer so odlično zastopali našo šolo. Najmlajše učenke (1. – 3. razred) so dosegle ekipno 5. mesto, mlajše učenke (4. – 6. razred) so dosegle ekipno 6. mesto, mlajši učenec Tinej Hrvatin je dosegel posamično 5. mesto. Starejše deklice pa so ekipno osvojile odlično 1. mesto! Prav tako je Teja Prodan kot posameznica  osvojila odlično 1. mesto. V finalno tekmovanje, ki bo 4. decembra so se tako uvrstile starejše deklice ter Tinej Hrvatin kot posameznik. Vsem iskreno čestitamo za odlične uvrstitve!