Citat arhivov

ŠPORTNI DAN med oljkami in vinogradi

POLFINALNO TEKMOVANJE V ŠPORTNI GIMNASTIKI

V petek, 10.5.2019 so naši učenci ter učenke tekmovali na šolskem polfinalnem tekmovanju iz športne gimnastike. Tekmovali so najmlajši deček, najmlajše deklice, mlajši deček, mlajše deklice ter starejše učenke. Preberi več POLFINALNO TEKMOVANJE V ŠPORTNI GIMNASTIKI

NOGOMET – OBČINSKO TEKMOVANJE

V sredo, 8. 5. 2019,  je ekipa mlajših dečkov naše šole na občinskem tekmovanju v nogometu osvojila 4. mesto.
Šolo so na tekmovanju uspešno zastopali: Julien Kralj, Saša Fabris, Rene Hrvatin, Benjamin Žerak, Oskar Černeka, Erazem Černeka, Mark Kavrečič, Etien Zupičič in Alban Shala.
Tekmovanje je organizirala naša šola. Pri organizaciji tekmovanja so pomagali: Maks Vincek, Ruj Moljk, Miha Pečar in Lan Legovič. Čestitke vsem!

Svetovno prvenstvo v cheerleadingu

Od 24.-26.04.2019 je v Orlandu, na Floridi, potekalo Svetovno prvenstvo v cheerleadingu in Cheer plesu.

Preberi več Svetovno prvenstvo v cheerleadingu

Zaključek projekta BdBk

Kulturni dan, 9. razred

Učenci 9. razreda so v okviru CŠOD obiskali samostan v Stični, kjer so si ogledali Stiške rokopise in spoznali življenje tamkajšnjega meniškega reda, nato pa se odpeljali še do gradu Bogenšperk, kjer je živel in ustvarjal znameniti Janez Vajkard Valvasor.

Izbirni predmeti 2019-20

Rezultat iskanja slik za izbirni predmeti

Predstavitev izbirnih predmetov 2019-2020                          Vprašalnik o izbiri IP

Izbirni predmet Življenje upodobljeno v umetnosti – Film zamenjujemo z novim izbirnim predmetom: Filmska vzgoja. Izbirni predmet lahko izberejo učenci od 7. do 9. razreda. Predmet bo izvajala profesorica Natalia Gorenc.