AKTIVNOSTI ZUIP

 

Zaključek aktivnosti ZUIP

Aktivnost ZUIP smo zaključili 24. 10. 2022. Učenci so razvijali poslovne ideje, se učili timskega dela, sodelovanja in komuniciranja. Učence smo povezali s Podjetniškem inkubatorjem Perspektiva, ki jim bo poleg šolskih mentoric pomagal pri pripravi končnega poslovnega modela za prijavo na tekmovanje POPRI.

Aktivnost ZUIP (Z ustvarjalnostjo in inovativnostjo do podjetnosti)

Aktivnost ZUIP bomo izvajali trikrat v mesecu septembru in enkrat v mesecu oktobru. Večino aktivnosti bomo izvajale šolske mentorice. 27. 9. 2022 bo v obsegu štiri šolske ure aktivnost vodila zunanja mentorica.

 Sodelovanje v projektu Spodbujanje ustvarjalnosti, inovativnosti in podjetnosti med mladimi v šolskem letu 2022/2023

V letošnjem šolskem letu smo se na naši šoli vključili v projekt Spodbujanje ustvarjalnosti, inovativnosti in podjetnosti med mladimi v osnovnih in srednjih šolah v šolskem letu 2022/23. Projekt je financiran s strani Javne agencije Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT) ob finančni pomoči Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT). V ta namen bomo z otroki izvajali aktivnost ZUIP (Z ustvarjalnostjo in inovativnostjo do podjetnosti)

Vodje projekta na šoli:  Polona Fritz-Tomšič, Nives Keš Trebec, Ksenija Pfeifer

 

(Skupno 347 obiskov, današnjih obiskov 1)