Hiša eksperimentov

15849807605e78e318e6030570743465@guest.arnes

PODALJŠALI SO POČITNICE IN OSTALI SMO DOMA! Tudi za Hišo eksperimentov se na prvi pogled zdi, da je zaprta za obiskovalce. TO NI RES! Vrata so sicer zaklenjena, k nam pa lahko pridete skozi varna vrata spleta in preko Hišine aplikacije na telefonu.Preko spleta ( www.he.si ) smo za vas pripravili:Delavnice in predavanje v času počitnic – za vas smo pripravili različne aktivnosti v naslednjem tednu. Več o ponujenem si preberite na: https://www.he.si/spletnevsebine Prijavite se, saj je število udeležencev omejeno.

·         e-ksperimente – nekaj naših eksperimentov je opremljenih s spletno kamero, vi pa se povežete z njimi na daljavo in dejansko eksperimente poganjate v Hiši eksperimentov. Seveda lahko eksperimentirate le eden po eden. Tako kot v Hiši eksperimentov in v duhu zaščite pred virusi 😉

·         znaČAJ znanosti – V Hiši eksperimentov se je doslej odvila množica poljudnih predavanj (kar nekaj jih je posnetih) – zdaj je čas, da si jih ogledate ali se prijavite na novega, ki bo v času počitnic.

·         Hišnik za vas – Skupina Hiše eksperimentov za vas redno pripravlja eksperimente, ki jih lahko počenjate doma. Pri tem se učite kritičnega razmišljanja, sprašujete, poskušate, delate napake (na napakah se učimo!) skratka učite se za življenje.

·         OOPS – računalniška igra, ki smo jo ustvarili 8. marca za dan spolov. Gre za arkadno igro na temo menstruacije.

Hišino aplikacijo si lahko pripravite na naslovu https://play.google.com/store/apps/details?id=si.he.heapp

Spremljajte nas na FACEBOOKINSTAGRAM

OSTANITE DOMA IN OSTANITE ZDRAVI IN SPREMLJAJTE NAS VSAK DAN!   Ekipa Hiše

(Skupno 153 obiskov, današnjih obiskov 1)