AKTIVNOSTI START UP

 

 

 

Zaključek aktivnosti START UP VIKEND

Aktivnost start up vikend smo izvedli v petek, 30. 9. 2022 in soboto, 1. 10. 2022. V začetnem delu je bila aktivnost namenjena sestavljanju ekip ter začetnemu razvoju poslovnih idej. Naredili so prtotip in definirali podrobneje svojo poslovno idejo. Start up vikend so končali s predstavitvijo ped komisijo.

Učili timskega dela, sodelovanja in komuniciranja. Vsi učenci, ki so se udeležili start up vikenda so bili zelo ustvarjali in inovativni. Razdeljeni so bili v sedem skupin, vsaka skupina je razvijala svojo idejo, katero so izglasovali v skupini.

Vsem učencem, ki so se udeležili start up vikenda čestitamo za udeležbo, inovativnost in ustvarjalnost.

Dve skupini učencev sta se odločili za nadaljevanje razvijanja ideje. Pri nadaljevanju jim bomo nudile pomoč šolske mentorice in ekipa Podjetniškega inkubatorja Perspektiva.

Sodelovanje v projektu Spodbujanje ustvarjalnosti, inovativnosti in podjetnosti med mladimi v šolskem letu 2022/2023

V letošnjem šolskem letu smo se na naši šoli vključili v projekt Spodbujanje ustvarjalnosti, inovativnosti in podjetnosti med mladimi v osnovnih in srednjih šolah v šolskem letu 2022/23. Projekt je financiran s strani Javne agencije Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT) ob finančni pomoči Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo (MGRT). V ta namen bomo z otroki izvedli aktivnost Start up vikend.

Vodje projekta na šoli:  Polona Fritz-Tomšič, Nives Keš Trebec, Ksenija Pfeifer

(Skupno 381 obiskov, današnjih obiskov 1)